Zou u graag uw (potentiële) klanten op de hoogte brengen van uw laatste nieuwe product, een geweldige promotie, uw nieuw adres,... Dat doet u het best via een nieuwsbrief. En met een nieuwsbrief bedoelen we niet zomaar een email.

Neen... Wij zorgen er voor dat u vanuit de backend van uw site een nieuwsbrief naar iedereen uit uw klantenbestand kan sturen. Het design van uw nieuwsbrieven komt overeen met het design van uw website, het bevat de mogelijkheid om uit te schrijven, wij integreren op uw website de mogelijkheid om in te schrijven voor de nieuwsbrief,... U moet enkel aanloggen op backend van uw website, de tekst voor de nieuwsbrief schrijven, eventueel verwijzen naar pagina's op uw website,... en op verzenden klikken. U kan nadien zelfs zien hoeveel personen uw mail echt geopend hebben, geklikt hebben op de links naar uw website,... Kortom, een professioneel communicatie-instrument.

Wij zetten dit allemaal voor u op voor slechts € 200.

Ziet u het niet direct zitten om de nieuwsbrieven op te stellen en een campagne op te volgen? Dat kunnen wij dat voor u overnemen. Per nieuwsbrief rekenen wij € 75. U geeft aan wat u in de nieuwsbrief wil zetten en wij gieten het in een vlotte tekst die we na uw goedkeuring verzenden aan uw klantenbestand, opvolgen en de resultaten aan u bezorgen.